Trin 10

Evaluering – nåede I succeskriterierne?

Evaluering er en vigtig del af et projekt. Det er her, I undersøger, om projektets succeskriterier blev indfriet, det vil sige, om I fik det ud af projektet, som I regnede med.

Det kan også være, at I fik noget helt andet ud af det, end I havde regnet med. Uanset hvad er det vigtigt at evaluere. Det er nemlig her, I for alvor får lejlighed til at tænke over, hvad I kunne have gjort anderledes – og hvad I måske kan gøre på en smartere måde næste gang.

En del af evalueringen er også at dokumentere jeres projekt. Det vil sige gennem billeder, video eller ord at beskrive/vise, hvad projektet gik ud på. Det kan være med til at inspirere andre til lignende projekter.

Opgaver


1) Slå op i jeres projektbeskrivelse og find jeres succeskriterier frem.

2) Diskuter og besvar spørgsmålene herunder. De kan også downloades og printes ud herunder. 

  • Hvilke af jeres succeskriterier blev indfriet/opnået?
  • Hvilke af jeres succeskriterier blev ikke indfriet/opnået?  Hvorfor ikke?
  • Hvad skulle der til for, at de kunne være blevet indfriet?
  • Hvad ville I gøre anderledes, hvis I skulle lave projektet igen?  

3) Udvælg max 5 fotos fra jeres projekt og send dem sammen med jeres projektbeskrivelse og jeres evalueringsskema til nib@youglobe.dk. Så lægger vi fotos og beskrivelse af jeres projekt op på hjemmesiden. Vi glæder os til at høre fra jer.

Tillykke – så er du iværksætterpilot

Flyv videre og hent dit pilotbevis

Del jeres projekt med os

Vi vil meget gerne have billeder af jeres projekt samt en lille forklaring om, hvad projektet gik ud på. Send det til nib@youglobe.dk. Så lægger vi det op her på websitet til inspiration for andre.