Fortrolighedspolitik

Denne fortrolighedspolitik beskriver, hvordan foreningen YouGlobe bruger og beskytter de personlige data, som du videregiver til foreningen fx via iværksætterpiloterne.dk eller andre af foreningens hjemmesider.
Vi tager dine private data alvorligt og tager ansvar for at beskytte dem. Alle personlige data, som du giver til YouGlobe, bliver kun anvendt ifølge fortrolighedspolitikken. Hvis du afgiver dine personlige data via en af kontaktformularerne på iværksætterpiloterne.dk, accepterer du samtidig vores fortrolighedspolitik.  
 
Hvis du tilmelder dig ‘Book et besøg af en projektpilot', bliver du bedt om at afgive dit navn, dit telefonnummer og din e-mail-adresse. Du vil modtage en svar-besked, hvor der står, at vi vil kontakte dig hurtigst muligt, og dine oplysninger vil komme ind i vores email-program og vil udelukkende blive brugt til at kontakte dig med henblik på at aftale de praktiske detaljer omkring besøget.

Hvis du kontakter foreningen via foreningens mail-adresse info@youglobe.dk, vil vi gemme de kontaktoplysninger, du oplyser i mailen, for evt. at kunne kontakte dig fremover.